Cutremur după cutremur în Vrancea

0

CUTREMUR după cutremur în Vrancea. Potrivit INFP, trei seisme au avut loc la interval de câteva ore în zona Vrancea-Buzău. 

CUTREMUR cu magnitudine 3.2 în Vrancea. A fost cel de-al treilea cutremur care a avut loc joi dimineaţă în acestă zonă. Conform INFP.RO, alte două cutremure, cu magnitudini de 2.7 şi 2.6, au avut loc joi în Vrancea. Un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter s-a produs miercuri dimineață la ora locală 00,29 în zona seismică Vrancea, potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului (INFP).

Seismul s-a produs la o adâncime de 7 kilometri iar cele mai apropiate orașe de epicentru au fost Covasna (32 km), Târgu Secuiesc (39 km), Târgu Ocna (48 km), Focșani (49 km) și Mărășești (49 km). De la începutul acestei luni, în România s-au produs 22 de cutremure, cele mai multe în zona seismică Vrancea, iar cel mai mare a avut magnitudinea de 4,3 grade pe scara Richter.

Anul trecut, cel mai puternic cutremur din România a fost înregistrat în data de 22 noiembrie, în zona Vrancea, și a avut magnitudinea de 5,7 grade pe Richter.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.