Dragnea: Geoană este un mincinos!

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că nu îl sperie anunţul făcut de Mircea Geoană privind candidatura la Congresul PSD, el arătând că nu ştie cum poate să candideze Geoană la Congresul unui partid din care nu face parte.

„Nu ştiu cum poate să candideze Mircea Geoană la Congresul unui partid din care nu face parte”, a spus Dragnea, la Realitatea Tv.

Întrebat dacă îl sperie candidatura lui Geoană la Congresul PSD, Dragnea a negat.„Nu, nu mă sperie. Domnul Geoană este un mincinos, din păcate. Domnul Geoană face foarte mult rău acestui partid care l-a făcut să fie preşedintele partidului”, a spus Dragnea. El a susţinut că în luna martie a fost convocat Consiliul Naţional al PSD, for care va stabili data la care va fi convocat Congresul partidului.

Senatorul Mircea Geoană a spus, miercuri, la Gândul Live, că intenţionează să propună o platformă pentru Congresul PSD şi să candideze alături de alţi colegi pentru conducerea partidului, susţinând totodată că, dacă în fruntea formaţiunii rămân actualii lideri, el va avea „obligaţia ca noul PSD să fie început ca proiect nou”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.