FCSB pierde nu doar sigla, ci și palmaresul Stelei

0

Tudorel Stoica, fostul căpitan de legendă al Stelei, a anunțat că actuala echipă, finanţată de Gigi Becali, a pierdut nu doar numele şi sigla, ci şi palmaresul.

Steaua nu a pierdut doar numele, culorile şi sigla, ci şi palmaresul. E sigur, 100%. A pierdut tot”, a declarat Tudorel Stoica, un apropiat al generalilor MApN, pentru Sport.ro.

Fostul fotbalist l-a atact dur pe Valeriu Argăseală: „Declaraţiile preşedintelui Argăseală m-au făcut să intru în direct şi să spun nişte lucruri pe care nu le-am zis niciodată. Este puţin lipsit de modestie. Într-o discuţie avută cu mine în urmă cu câţiva ani, mi-a zis în felul următor. «Cred că nu ai habar cu cine vorbeşti. Vorbeşti cu preşedintele clubului Steaua!». Eu n-am vrut să-i zic că am dat mâna cu regi, cu prinţi şi preşedinţi de stat. Mi-a fost jenă, pentru că aşa sunt eu”.”Într-o altă deplasare, a venit o stewardesă la el şi i-a zis că ar vrea să ia un autograf de la Duckadam. Şi ce credeţi că i-a spus: «Nici o problemă, doamnă, e angajatul meu!». Auzi, Duckadam e angajatul lui Argăseală! Când l-am auzit că spune că datorită lor stema e valoroasă…

Păi, câtă lume jigneşte el acum cu această afirmaţie? Pe nea Gică Constantin, pe domnul Voinea, pe domnul Zaovda, pe toţi oamenii care au făcut performanţă! Echipa de acum, care este FCSB, a pierdut tot. Echipa asta va avea palmaresul din 2003.

Eu nu zic că Gigi Becali n-a băgat bani, chiar îmi pare rău pentru el, dar dacă nu era el, se găseau alţii. Palmaresul, culorile şi sigla au rămas la Armată. Dacă nu vor să plătească pentru palmares, atunci îmi pare rău, poate se va găsi cineva care să cumpere brandul, care e cel mai important. FCSB nu mă reprezintă. Cine să mă reprezinte? Oameni care spun că ei au adus glorie stemei de pe piept? Păi, noi ne-am rupt picioarele.

S-a terminat cu această echipă dacă cei care sînt acolo nu îşi dau seama că trebuie să plătească. Nu poţi cumpăra un Mercedes la preţ de Dacie”, a mai spus Tudorel Stoica.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.