Jo Jo Dan va boxa pentru titlul IBF

Share:

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan (34 de victorii, 2 înfrângerii, 18 KO), va boxa, la 28 martie, la Motorpoint Arena din Sheffield, cu Kell Brook (33-0, 22 KO), într-o partidă în care boxerul britanic îşi va pune în joc centura IBF la categoria semimijlocie, informează boxingscene.com.

Anunţul oficial al acestei întâlniri, pentru care s-a negociat în mai multe rânduri, va fi făcut în cursul zilei de joi, într-o conferinţă de presă, a adăugat sursa citată. Originar din Sheffield, Brook, 28 de ani, a câştigat titlul IBF în luna august 2014, după ce l-a învins la puncte pe americanul Shawn Porter.

Jo Jo Dan l-a învins, la 20 decembrie 2014, la puncte pe canadianul Kevin Bizier, într-un meci disputat pe parcursul a 12 runde, la Quebec. Cu această victorie, Jo Jo Dan a devenit primul challenger la categoria semimijlocie IBF, titlu deţinut de englezul Kell Brook.

Românul a mai fost adversarul lui Kevin Bizier în noiembrie 2013, când s-a impus tot la puncte în faţa canadianului, obţinând centurile NABA şi IBF Inter-Continental la categoria semimijlocie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.