BVB a acordat diplome Consultanțiilor Autorizați pentru piața AeRO

0

Consultanții Autorizați pentru piața AeRO au primit diplome de la Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB, în cadrul unei ceremonii organizată vineri în deschiderea oficială a ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București (BVB).

La ceremonia de premiere au fost prezenți 17 din cei 27 de Consultanții Autorizați pentru piața AeRO, restul urmând să primească diplomele ulterior.

Piața AeRO a fost creată din nevoia de a furniza antreprenorilor o alternativă de finanțare pentru dezvoltare. Piața AeRO este segmentul dedicat titlurilor de capital (acțiunilor) din cadrul sistemului alternativ de tranzacționare al BVB. Acesta este un segment de piață dedicat listării companiilor la început de drum, pentru finanțarea proiectelor, poveștilor lor de creștere, creșterea vizibilității și contribuției la dezvoltarea mediului de afaceri.

Bazându-se pe sistemul alternativ de tranzacționare al BVB, existent din 2010, piața AeRO, sub un concept reproiectat și reconstruit, va fi lansată pe 25 februarie 2015.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.