Nou scandal la CNA. Jucan vrea transmisii în direct ale ședințelor!

Valentin Jucan, membru CNA, anunță că va relua transmisiunile în direct ale ședințelor Consiliului pe internet, după ce șefa CNA, Laura Georgescu, nu s-a ținut de cuvânt în legătură cu instalarea aparaturii audio-video în sala în care se țin ședințele.

Inițiativa lui Jucan vine la trei zile după ce Narcisa Iorga, fost membru CNA, a făcut un apel pentru transmiterea online a şedinţelor CNA.

Iată anunțul făcut astăzi de Valentin Jucan pe Facebook, care prezintă și o „listă a nesimțirii” din CNA, formată, în opinia sa, din șapte membri ai Consiliului.

”Săptămâna aceasta, în ședința de marți, după expunerea raportului de monitorizare pe subiectul Antena3 – „plimbarea” în jurul Palatului Cotroceni și atacul la adresa DNA și a judecătorilor care au soluționat dosarul lui Dan Voiculescu: Radu Călin Cristea, membru CNA, a susținut o disertație în apărarea Antena 3, depășind în „calitate” apărarea avocatului oficial al postului. I-am spus public acest lucru. S-a simțit jignit. Ascultați și voi…

Abuzurile majorităţii membrilor CNA, comportamentul abject al Laurei Georgescu, minciunile, slugărnicia politică, m-au determinat, anul trecut, să cer transmiterea online a şedinţelor CNA. A fost şi este un demers care ar trebui să tempereze nemerniciile unor membri CNA care stau ascunşi în spatele uşilor Consiliului şi servesc interesele unor televiziuni şi/sau partide. Dacă doresc să gireze linşajul mediatic, atacul la statul de drept şi la moralitatea publică, să o facă în fața tuturor.
De la sfârşitul anului trecut, au promis, că vor accepta instalarea în sala de şedinţe a Consiliului a unui sistem video care să permită transmiterea şedinţelor în direct, pe site-ul oficial al CNA. Nu au făcut-o. Eu am promis că voi relua transmiterea AICI, pe Facebook. Îmi onorez promisiunea. Am aşteptat suficient să primesc o dovadă a schimbării, am aşteptat suficient demisia Laurei Georgescu, am aşteptat suficient să văd o minimă regăsire a decenţei în rândul membrilor CNA, am aşteptat suficient o schimbare la nivelul organizării instituţiei, am sperat în zadar că venirea unor noi membri CNA va schimba ceva în atitudinea Consiliului.Destul.
Asist la aceleaşi comportamente nesimţite, care sfidează bunul simţ şi publicul.
Priviţi-i !”, scrie Jucan pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.