Suporterii giuleșteni sar la gâtul patronului Moraru

0

Suporterii rapidişti îl acuză pe Valerii Moraru, cel care din luna iulie a anului trecut deţine aproximativ 95 la sută din acţiunile clubului, că refuză să investească, considerând că echipa nu se poate salva fără bani.

Fanii au reacţionat, vineri, afişând pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu un banner cu un mesaj ironic la adresa strategiei lui Valerii Moraru: „Moraru visează rezultate / Fără bani şi calitate”, informează Mediafax.

Suporterii sunt nemulţumiţi de faptul că echipa a încheiat turul Ligii I pe ultimul loc în clasament şi, deşi îşi propune salvarea de la retrogradare, a început pregătirile cu un lot de doar 13 fotbalişti. În prezent, antrenorul Cristian Pustai are în stagiul de pregătire din Grecia 15 jucători.

Valerii Moraru a fost criticat în mai multe rânduri de fani, la 16 septembrie 2014 Liga Suporterilor Rapidişti solicitându-i în mod public demisia pentru că nu doreşte să investească şi acuzându-l că „umileşte legendele clubului”.Proprietar al companiilor Azuga Waters şi Perla Covasnei, Valerii Moraru a devenit, la 25 iulie, acţionar majoritar al FC Rapid, preluând 75 la sută din acţiunile deţinute de suporterii Adrian Matei, Paul Ciobanu, Răzvan Căprăroiu şi Iulian Udrea. Ulterior, la 28 iulie, Moraru şi-a majorat portofoliul de acţiuni la SC FC Rapid SA, ajungând la 94,72 la sută după ce a achiziţionat şi cele 20 de procente pe care le mai deţinea fostul proprietar, Adrian Zamfir.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.