Ediție jubiliară a Balului Operei la Cluj

0

În data de 21 februarie 2015 va avea loc la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca, a XX-a ediție, jubiliară, a Balului Operei, iar în data de 22 februarie 2015 evenimentul va continua cu o gală dedicată valorii, Gala Laureaţilor.

În prima seară, Balul Operei aduce în premieră un spectacol de operă inedit, oferit de Opera Naţională Română din Cluj, în regia lui Tiberius Simu, sub bagheta maestrului Petre Sbârcea, cu un decor special creat pentru acest eveniment.

Spectacolul prezentat de Rareș Bogdan, va fi deschis de valsul debutanților Centrului de excelență din Cluj, urmat de spectacolul de operă și de tradiţionala decernare a Trofeelor Lya Hubic și a Premiului Mecena.

După o pauză de șampanie, colorată muzical, seara va continua cu un moment specific al Balului, dedicat artei costumului și va oferi un spectacol de modă, precum și decernarea trofeului Moda Cum Laude. Recitalul invitatului special al Balului, Loredana, va aduce un val de energie și încântare.

Programul deosebit și Marele Bufet al Balului Operei, vor face din această ediţie o seară de neuitat. Cea de-a doua seară, Gala Laureaţilor, dedicată personalităților premiate în cadrul edițiilor anterioare, debutează cu momentul emoţionant al decernării Titlului și Medaliei Senior al Cetătii și a Medaliei Emblemă de Cluj. Seara va continua cu un concert extraordinar al fenomenului muzical Corala Armonia, intitulat Suflet Românesc, spectacol urmat de un cocktail oferit invitaţilor.

Balul Operei, un spectacol de înaltă ţinută, desfăşurat într-un cadru dedicat exprimării şi interrelaţionării, propice recompensării talentului, a frumuseţii şi a generozităţii, este un eveniment de înaltă clasă, cu invitaţi de renume, aducându-şi contribuţia în procesul de integrare şi aliniere la marile evenimente de gen din Europa.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.