Service auto din Bistrița, distrus într-un incendiu de proporții

Share:

Incendiu de proporţii în Bistriţa. Flăcările au făcut scrum un service auto. În incendiu au ars şi trei maşini care se aflau în hală pentru reparaţii. Pagubele ajung la 100.000 de euro.

Clădirea de câteva sute de metri pătraţi a fost cuprinsă de flăcări după lăsarea întunericului. Iniţial, pompierii au venit cu patru autospeciale cu apă şi spumă, dar când au văzut proporţiile dezastrului au chemat ajutoare.

În interior se aflau 6 maşini pregătite pentru reparaţii. Două au ars în totalitate, iar una parţial.”Au fost alocate progresiv 7 echipaje de intervenţie aparţinând ISU Bistriţa şi două aparţinând serviciilor voluntare pentru servicii de urgenţă. Suprafaţa totală afectată de incendiu este de peste 700 de mp”, a declarat Marius Rus,  ISU Bistriţa, potrivit România TV.

Pompierii încearca acum să stabilească cu exactitate cum s-a produs incendiul, martorii spun că, cel mai probabil, flăcările au fost produse în urma unui scurt-circuit. Clădirea, în care s-a investit peste 100.000 de euro nu era încă finalizată şi nu avea asigurare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.