Șoc la Lugoj. Jandarm, mort pe terenul de fotbal!

Sfârşit tragic pentru un jandarm din Lugoj. Bărbatul de 36 de ani a murit în timpul unei partide de fotbal cu colegii săi. Bărbatul a căzut secerat, iar medicii sosiţi în mare urgenţă nu l-au putut salva.

Un jandarm lugojean, in varsta de 36 de ani, si-a pierdut viata in Sala de Sport „Lavinia Milosovici”, in timpul unei partide de fotbal. Tragedia s-a petrecut, sambata seara, dupa ce barbatul, impreuna cu mai multi colegi, a intrat pe terenul de sport, la fel cum a facut-o si in alte dati, cu gandul sa isi mentina tonusul prin miscare. La un moment dat , lugojeanul s-a oprit si nu a mai putut sa alerge, iar colegii sai l-au indemnat sa se odihneasca pe margine.

Barbatul le-a spus ca si-a revenit si poate sa continue jocul, insa dupa numai cateva minute de miscare a cazut fulgerat si a intrat in stop cardio-respirator.

Potrivit lugojonline.ro, barbatul nu a mai putut fi salvat nici de catre colegii de joc, nici de catre personalul medical al Ambulantei care a intervenit la fata locului. Dupa zeci de minute de manevre de resuscitare, medicii au declarat decesul jandarmului. Barbatul era casatorit si avea un copil.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.