Fiul senatorului Agrigoroaiei, bătut crunt în plină stradă

Share:

Băiatul senatorului Ionel Agrigo­roaei a fost bătut ieri seară de un grup necunoscuţi în timp ce se afla în zona Pasajului „Mihai Eminescu“. Elev în clasa a IX-a, A.A., în vârstă de 15 ani, se deplasa împreună cu un prieten de aceeaşi vârstă către fast-food-ul Mc­Do­nald’s de la Gară.

La trecerea de pie­toni dinspre Păcurari, cei doi adolescenţi au fost abordaţi de un grup în care se aflau patru băieţi şi două fete, toţi adolescenţi, care au început să-i provoace şi să-i lovească. Mai întâi a fost lovit prietenul fiului senatorului Agrigoroaei, după care Andrei a fost lovit cu pumnii în zona feţei şi cu picioarele în spate. Incidentul s-a consumat repede, cele două victime fugind din zonă şi îndreptându-se spre strada Gării.

Ulterior, la îndemnul familiei, Andrei a sunat la 112 băiatul fiind ulterior transportat la o secţie de Poliţie. „Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la acest incident. Vom demara cercetări în vederea identificării persoanelor im­plicate şi, în funcţie de rezultate, vom dispune măsurile legale“, a confirmat incidentul, aseară, pentru „Zi­arul de Iaşi“, comisarul-şef Mădălin Ţă­ranu, purtător de cuvânt al Inspec­toratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Astăzi, fiul senatorului ieşean va depu­ne o plângere pentru lovire urmând ca autorităţile să scoată imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, în vederea identificării agresorilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.