Incendiu în Mureș. Doi copii, arși de viu!

Tragedie într-o localitate din Mureş. Doi copii, de 2 ani și 4 ani, au murit arşi de vii, după ce au fost lăsați singuri în casă de mamele lor. Acestea i-au închis într-o cameră și au plecat prin vecini. Locuința s-a făcut scrum, iar trupurile copiilor au fost descoperite carbonizate, printre dărămâturi.

Doi copii, de 2 ani și 4 ani, din satul Bezid, oraşul Sângeorgiu de Pădure, judeţul Mureş, şi-au pierdut viaţa, duminică, într-un incendiu izbucnit în locuinţa în care se aflau. Micuţii au fost lăsat singuri în casă de mamele lor, care au plecat în vecini. Din sobă a căzut jar, iar camera în care se aflau micuţii a luat foc, potrivit România TV.

Vecinii au văzut flăcările şi au sunat la 112. La faţa locului au venit mai multe echipaje de la ISU Mureş. Pompierii i-au găsit pe copii fără suflare, printre dărâmături. Mamele au intrat în stare de şoc când au aflat vestea şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cum s-a produs tragedia şi dacă mamele sunt vinovate pentru că şi-au lăsat copiii nesupravegheaţi în casă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.