Și-a dat foc în fața barului

0

Un tânăr de 22 de ani, din localitatea vasluiană Pribeşti, a fost transportat în stare gravă, luni seară, la un spital din Iaşi, după ce şi-a turnat diluant şi apoi şi-a dat foc în faţa unui bar, fără ca poliţiştii să stabilească, deocamdată, ce l-a determinat să recurgă la acest gest extrem.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, bărbatul şi-a turnat diluant pe haine dintr-o sticlă de jumătate de litru, ulterior dându-şi foc cu un chibrit în faţa unui bar din localitatea Pribeşti unde, se pare, băuse cu puţin timp înainte de incident.

Tatăl vitreg al tânărului a povestit că acesta a luat de acasă sticla cu substanţa inflamabilă şi apoi, fără să spună ce intenţionează să facă, a plecat spre barul din localitate. De altfel, bărbatul de 22 de ani se pare că era băut atunci când a recurs la gestul extrem de a-şi da foc.”Din cele discutate cu familia şi cunoştinţele, nimeni nu a putut justifica gestul tânărului. Acesta nu ar fi avut niciun conflict cu cineva, şi nici nu a solicitat ceva anume înainte de a-şi da foc”, a declarat, luni, corespondentului Mediafax purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Imediat după ce vasluianul şi-a dat foc, unul dintre clienţii barului a reacţionat şi l-a dezbrăcat de haina care ardea, fiind solicitată intervenţia unei ambulanţe.

Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă s-a deplasat la urgenţă, constatând că tânărul avea arsuri grave, de gradele III şi IV, pe gât. În consecinţă, odată stabilizată, victima a fost transportată la o clinică de arşi din municipiul Iaşi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.