Udrea îl regretă pe Maior!

Share:

Liderul PMP Elena Udrea scrie, pe Facebook, că regretă „demisia/demiterea” lui George Maior din fruntea SRI şi că, în opinia sa, „avem de-a face cu o decizie greşită a preşedintelui Iohannis”, neexistând „foarte mulţi oameni capabili să ducă o asemenea funcţie”.

„Regret demisia/demiterea lui George Maior din fruntea SRI. Este unul dintre oamenii care a contribuit din plin la modernizarea acestui serviciu de informaţii, la credibilizarea sa şi la aducerea la un standard de profesionalism înalt. Cred că aveam de-a face cu o decizie greşită a preşedintelui Iohannis, pentru că nu văd să existe foarte mulţi oameni capabili să ducă o asemenea funcţie, mai ales într-un moment în care provocările geo-strategice sunt foarte complexe”, susţine Udrea, în postarea pe contul său de Facebook.

Ea este de părere că preşedintele Iohannis ar trebui să continue principiul instituit de Traian Băsescu de a desemna la conducerea Serviciului pe cineva de la opoziţie.”Să sperăm că va continua principiul instituit de Traian Băsescu de a pune în funcţie pe cineva de la opoziţie pentru a nu acapara toată puterea”, spune Udrea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.