Fostul ministru Stanoevici joacă în filme

0

Fostul ministru al Românilor de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici, va juca rolul principal în filmul „Cel ales”, care tratează povestea unui agent secret care a părăsit România cu decenii în urmă. 

Povestea filmului începe în anii ’80, când domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat să fugă din țară tocmai de cei care erau puși să-l țină în ea cu orice preț. Ani mai târziu, i-au cerut un favor, la schimb: o crimă. S-a împotrivit întâi, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, în timp ce el a trebuit să părăsească țara de adopție, renunțând la identitate, la familie, la toată viața sa. Credea că a pierdut totul, dar a descoperit recent că mai are încă mult de pierdut.În prezent,  domnul X conduce, alături de o tânără necunoscută (Laura Cosoi), o mașină printr-o țară care nu mai e a lui, în căutarea ieșirii din labirintul în care a intrat cu treizeci de ani în urmă.

Bogdan Stanoevici a fost criticat pentru declarația scandaloasă din ziua alegerilor prezidențiale, potrivit cărora unii dintre români ar fi „agitatori” ai protestelor din străinătate din cauza numărul insuficient de secții de votare din diaspora .

Acesta fost demis din funcția de ministru după ce premierul Victor Ponta a pierdut alegerile prezidențiale, fiind numit ulterior în funcția de secretar de stat în Ministerul Culturii.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.