Cătălin Ivan, pus pe tușă de liderii PSD

Eurodeputatul Cătălin Ivan a declarat ieri că înlăturarea sa de la şefia organizaţiei PSD Sector 1 a fost „o execuţie“. Ieşeanul a sus­ţi­nut că motivul real al demiterii sale constă în faptul că l-a „supărat“ pe Liviu Dragnea, dar şi pe Victor Ponta atunci când a făcut declaraţii împotriva lui Sebastian Ghiţă.

 „Aş fi spus doar că l-am supărat pe Dragnea, că nu sunt de acord cu el. Nu am cum să gândesc ca domnul Dragnea pentru că nu am citit aceleaşi cărţi şi avem construcţii total diferite. Nu e scris în statut că nu ai voie să gândeşti altfel. Numai că poziţia domnului Ponta mi-arată foarte clar că, de fapt, supărarea este legată de faptul că am zis rău de Sebastian Ghiţă“, a comentat Ivan.

El a precizat că, în cadrul şedinţei Comite­tului Executiv Naţional de ieri de la Sinaia, Ponta i-a reproşat că rezultatele la alegerile prezidenţiale în Sectorul 1 au fost slabe. „Dacă mă­sura ar fi justificată, cum a spus domnul Ponta, atunci ar trebui luată o decizie pentru 27 de organizaţii din ţară“, a precizat Ivan.

Potrivit eurodeputatului, 15 organizaţii PSD din ţară au avut rezultate mai slabe decât cea pe care a condus-o el, iar alte 12 filiale sunt în situaţia PSD Sector 1. Ivan a mai spus că a fost înlocuit de la şefia fi­lialei la propunerea Ecaterinei An­dronescu, care şi-a argumentat poziţia prin faptul că eurodeputatul ar fi schimbat nişte preşedinţi de centre de vot. „Nu a fost clar pentru nimeni de ce s-a luat decizia asta. Nu ştia nimeni că sunt nemulţumiri legate de Sectorul 1. Vorbisem şi cu doamna An­dronescu, şi nimeni nu a spus absolut nimic. M-am trezit că se ridică doamna Andronescu şi propune dizolvarea conducerii PSD Sector 1. Deci, o execuţie. Dar a fost atât de amuzantă întreaga situaţie încât nici nu mă pot supăra pe ei“, a conchis Ivan.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.