Daniel Niculae și Săpunaru au semnat contracte în alb la Rapid

0

Atacantul Daniel Niculae a declarat, luni, că atât el, cât şi Cristian Săpunaru, au semnat în alb contractele cu Rapid, lăsând la dispoziţia conducerii clubului să stabilească salariile.

„Am semnat fără nicio sumă în contract. S-a făcut prea multă tevatură. Am semnat în alb până în vară, acum trebuie să marcheze ei sumele de bani. Din cauza acestor speculaţii am decis să facem asta. Factorul financiar contează mai puţin la noi. Mai sunt mai multe lucruri care trebuie remediate la Rapid, sunt lucruri sportive. Dacă nu semnam cu Rapid aş fi pus punct. Mi-e foarte greu să joc la o altă echipă în România, atâta timp cât la mine în carnet scrie doar Rapid. Încercăm să salvăm echipa şi să aducem suporteri la stadion. Avem nevoie de ei, pentru că ei au reprezentat forţa clubului în ultima perioadă”, a spus Niculae la postul Digi Sport.

Fotbalistul a negat faptul că a condiţionat semnarea contractelor de garanţia titularizării sale. „Ar fi fost culmea, nu ai cum să ceri unui antrenor să fii titular. Noi suntem la dispoziţia domnului Pustai, unde are nevoie, pe orice post, noi suntem gata să jucăm. Mâine plecăm în Turcia, avem o după-amiază întârziere. Bine că am semnat, dar vrem să facem o pregătire bună, să ne cunoaştem şi să reuşim ce ne-am propus. Trebuie să fim modeşti, să lăsăm capul jos, să muncim pentru ca la vară să fie bine”, a menţionat atacantul.

Daniel Niculae a adăugat că nu este de acord cu ceea ce s-a întâmplat la club din punct de vedere managerial şi sportiv în ultima perioadă, dar nu a dorit să detalieze. „Atât eu, Cristi Săpunaru şi Pancone, care am făcut ceva pentru Rapid, ne dorim binele acestui club. Noi vom fi mereu alături de Rapid, indiferent unde vom fi, în teren, în tribună sau oriunde. Sperăm ca lucrurile să se remedieze însă pentru că este o situaţie foarte grea. Nu sunt de acord cu ce s-a întâmplat la Rapid până în momentul de faţă, nici managerial şi nici sportiv. Dar nu e treaba mea, sau este, dar acum sunt jucător şi vreau să îmi fac treaba în teren”, a precizat Niculae.

Fundaşul Cristian Săpunaru şi atacantul Daniel Niculae, care au refuzat să plece în stagiul de pregătire din Turcia din cauza unor neînţelegeri cu oficialii clubului Rapid, au semnat, luni, contracte până în vară cu gruparea giuleşteană.

În turneul din Turcia au plecat luni dimineaţă 17 jucători: Mircea Bornescu, Virgil Drăghia, Milos Buchta, Pavel Cmovs, Marcel Gecov, Joao Coimbra, Nicolae Vasile, Rui Miguel, Alexandru Dan, Mădălin Martin, Daniel Pancu, Andrei Cerlincă, Luis Filipe Kikas, Tomas Josl, Rihairo Meulens, Eduard Oriol şi Joan Oriol. Alţi doi fotbalişti, Fred Benson şi Jeremy Sapina, vor face joncţiunea cu lotul condus de Cristian Pustai direct în Antalya.

După ce Săpunaru şi Niculae vor ajunge în Turcia, Pustai va avea la dispoziţie un lot de 21 de jucători. În cele două săptămâni ale cantonamentului formaţia giuleşteană va disputa patru partide amicale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.