Dinamo își ia noile achiziții în al doilea cantonament al iernii

0

Jucătorii Marian Cristescu, Andrei Cordoş şi Gheorghe Grozav au plecat, duminică, în Spania, împreună cu lotul echipei Dinamo, în cel de-al doilea cantonament al iernii.

Mijlocaşul Marian Cristescu, în vârstă de 29 de ani, a evoluat ultima oară la Astra Giurgiu, în carieră jucând şi pentru Petrolul Ploieşti, U. Cluj şi FC Braşov, informează Mediafax.

În ceea ce îl priveşte pe Andrei Cordoş, managerul sportiv al echipei, Ionel Dănciulescu, a spus că acesta nu şi-a găsit o echipă la care să se transfere, acesta fiind motivul pentru care a revenit sub comanda lui Mihai Teja: „Cordoş avea o clauză în contract conform căreia la finalul fiecărui sezon poate să îşi caute o echipă cu un salariu mai bun. Nu a găsit echipa respectivă şi s-a întors la Dinamo pentru că el este jucătorul lui Dinamo”.

Din lotul deplasat de Dinamo în Spania face parte atacantul Gheorghe Grozav, care nu a devenit încă oficial jucător al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare. „În proporţie de 90 la sută lotul este complet. Probabil că vor mai veni unul sau doi jucători, dar rămâne de văzut. Sunt încă discuţii cu Grozav, sperăm ca în scurt timp Gicu să devină jucătorul nostru până în vară. Din păcate, Patrick nu merge cu noi, acum patru zile a fost consultat de doctor şi trebuie să stea vreo 20 de zile. Aşa că nu face deplasarea cu noi, sperăm să se refacă repede”, a mai spus Dănciulescu.

Oficialul dinamovist a afirmat că echipa pregătită de Teja va pune accent pe rezultatele din Spania, chiar dacă meciurile au un caracter amical: „Urmează o perioadă de pregătire cu meciuri foarte tari. Trebuie să fim cât mai pregătiţi pentru meciurile oficiale. Cu siguranţă vom pune mare accent şi pe rezultate. Chiar dacă e un turneu amical rezultatele sunt importante pentru ceea ce
urmează să facă echipa în meciurile oficiale”.

Echipa Dinamo a plecat duminică într-un stagiu de pregătire în Spania, unde urmeză să dispute patru meciuri amicale, după următorul program: 3 februarie – cu Lokomotiv Moscova (Rusia), 5 februarie – Legia Varşovia (Polonia), 7 februarie – IF Elfsborg (Suedia), 9 februarie – Clube Atletico Paranaense (Brazilia).

Meciurile amicale cu Lokomotiv Moscova, IF Elfsborg şi Clube Atletico Paranaense contează pentru turneul internaţional Marbella Cup 2015.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.