Ofensiva iubirii la Teatrul Național Timișoara‏

Un Valentine’s Day teatral, sau terapia prin iubire. Naționalul timișorean dedică lună februarie gesturilor de dragoste.
Pentru că iubirea este, înainte de toate, una dintre cele mai înalte forme de comunicare, Teatrul Național propune în luna februarie o altfel de campanie, invitându-și spectatorii să spună și să arate celor dragi că îi iubesc.
În sprijinul acestei idei vin marile povești de dragoste ale Teatrului Național – Maria de Buenos Aires, Romeo și Julieta, Anna Karenina, Disney’s Beauty and the Beast, Adam și Eva,Nopți albe,Boala familiei M, Daddy, În afara jocului, cași celelalte spectacole programate (un program bogat, de altfel – 25 de reprezentații în cele 28 de zile ale lunii). „Prin intermediul spectacolelor lunii februarie, Naționalul oferă fiecărui spectator în parte posibilitatea de a comunica, de a ieși din izolare, de a părăsi conștient și asumat cușca propriei individualități, de a re-învăța să simtă, să gândească și să riște să-nvingă în doi”, arată Codruța Popov, secretarul literar al Naționalului timișorean.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.