Selecționerul Iordănescu face concesii Stelei

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, marţi, înaintea plecării în Turcia, că se aşteaptă ca oficialii FC Steaua să înţeleagă situaţia naţionalei mai ales că a făcut deja o concesie stafului tehnic al liderului Ligii I neconvocându-i pe Alexandru Chipciu, Cristian Tănase şi Iasmin Latovlevici.

Oficialii stelişti sunt nemulţumiţi de faptul că jucătorii convocaţi la echipa naţională vor rata ultima săptămână de pregătire alături de lotul condus de Constantin Gâlcă, aflat în cantonament în Turcia, informează Mediafax.

„Îi înţeleg pe domnii Gâlcă şi Argăseala, am discutat de vreo trei-patru ori cu dânşii la telefon. Le mulţumesc de disponibilitatea de care au dat dovadă, înţelegem efortul pe care îl fac, apreciez investiţiile care s-au făcut de către patronul Stelei, de aceea s-a ajuns ca mulţi jucători să fie la naţională pentru că a investit mult, dar să înţeleagă şi domniile lor că şi noi avem nevoie în condiţiile în care naţionala va juca în martie două jocuri. Am lăsat la pregătiri cu Steaua, trei jucători, dintre care eu consider că Alexandru Chipciu şi Tănase sunt de bază cum de altfel important este şi Latovlevici. Prin acest lucru am făcut deja o concesie atunci când nu i-am convocat pe cei trei”, a spus Iordănescu pe Aeroportul Henri Coandă.

Tehnicianul a menţionat că nu ar fi convocat niciun jucător din lotul Stelei dacă aceasta obţinea calificarea în primăvara europeană. „Dacă Steaua se califica în primăvara europeană, şi regret faptul că nu s-a calificat, nu convocam de la Steaua. Contează însă foarte mult să vedem jucătorii noştri, jucătorii tineri care sunt în atenţia lotului naţional. Şi aici fac o paralelă cu Steaua, Bulgaria la meciul cu noi are în lot nouă jucători din străinatate… Eu nu am niciun jucător în acest lot din străinătate. Şi Bulgaria mai are încă şase jucători de la echipa campioană care a eliminat Steaua”, a explicat selecţionerul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.