Soția lui Videanu, vizită secretă la Traian Băsescu

0

Mioriţa Videanu a fost surprinsă de paparazii Cancan la Vila Lac 3, cu trandafiri şi prăjituri, la o zi după ce fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a fost arestat. Cu puţin timp înainte, Mioriţa Videanu a trecut şi pe la alte case mari, mai exact la vila cuscrului lui Băsescu, afaceristul Bebe Ionescu, scrie Cancan.

Mioriţa Videanu a plecat, duminică dimineaţă, de la locuinţa din Snagov spre Capitală. Era grăbită și a condus chiar şi cu 160km/h. S-a întâlnit mai întâi cu avocatul soţului, căruia i-a dat mai multe dosare în maşină.

Apoi, l-a vizitat pe Bebe Ionescu, cuscrul lui Traian Băsescu şi partenerul de afaceri al lui Videanu. Imediat după ce a plecat de la vila acestuia, soţia lui Videanu s-a dus la o cofetărie de fiţe din zona Dorobanţi, de unde a cumpărat şapte cutii cu prăjituri. A ieşit pentru un moment afară, ca să îşi liniştească la telefon soţul arestat.

Paparazzi au auzit-o spunându-i lui Videanu: „Ti-am trimis franzelă proaspătă, caldă. Aduna-ti gândurile, tu trebuie să stai liniștit”.

A ales apoi un buchet de 13 trandafiri roşii de la o florărie, după care s-a îndreptat spre destinaţia finală: Vila Lac 3, reşedinţa lui Traian Băsescu. Acolo însă ofiţerii SPP au lăsat-o să aștepte zece minute la poartă, înainte să intre.

Soţia lui Videanu a stat mai bine de o oră la fostul preşedinte, dar a plecat la fel de îngândurată.

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP al Alinei Bica. În acest dosar, Adriean Videanu este cercetat pentru complicitate la abuz în serviciu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.