Un tânăr băut și fără permis, implicat într-un grav accident rutier!

Băut şi fără permis, un tânăr a furat maşina viceprimarului dintr-o localitate din Vaslui şi a fost implicat într-un grav accident de circulaţie. Totul s-a petrecut când tânărul se întorcea de la discotecă.

In noaptea de sambata spre duminica, la inceputul lunii ianuarie, politistii vasluieni au fost sesizati prin apel la 112 cu privire la faptul ca pe DJ 248, in afara localitatii Rebricea, a avut loc un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a unei persoane. Politistii Serviciului Rutier au gasit la locul producerii acestuia un autovehicul in care se afla un tanar de aproximativ 20 ani, in stare de inconstienta. Dupa interventia echipajului de descarcerare, conducatorul auto a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, fiind internat cu diagnosticul „coma grad IV, fractura membru inferior”, scrie bzv.ro.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca in noaptea respectiva, autovehiculul a fost sustras din curtea locuintei unui barbat de 53 ani, viceprimar in comuna Vulturesti. Conducatorul auto a condus autovehiculul pe DJ 248. In afara localitatii Rebricea, pe fondul vitezei neregulamentare si a lipsei de experienta in conducere, acesta a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, iar autovehiculul a lovit un cap de pod de pe partea stanga a partii carosabile.

La verificarea in baza de date privind posesorii de permise de conducere, politistii au constatat faptul ca tanarul nu poseda un astfel de document. Tanarului i-au fost prelevate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

„Pe numele acestuia politistii au intocmit dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt in scop de folosinta, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta alcoolului”, a declarat Mihaela Straub, purtator de cuvant al IPJ Vaslui.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.