Gigi Becali va fi eliberat condiționat în martie!

Gigi Becali este tot mai aproape de eliberarea conditionata. Finantatorul stelist spera sa iasa din inchisoare pentru buna purtare.

Gigi Becali spera sa iasa din inchisoare in februarie, dar oficialii Administratiei Nationale a Penitenciarelor i-au transmis ca acest lucru nu este posibil. Gigi Becali a depus insa o cerere pentru a fi eliberat conditionat, iar pe 2 martie se va prezenta in fata unei comisii care va analiza situatia sa, scrie Fanatik.

„Vreau ca până la intrarea mea în comisie totul să meargă brici. Nu vreau să primesc nici o sancţiune şi nu doresc să fac nici un pas greşit. Am stat până acum 17 luni în închisoare şi nu mor eu răbdând încă o lună şi jumătate. Staţi liniştiţi acasă că o să vină vremea să fim din nou împreună. Îmi e tare dor de voi, să vă strâng din nou în braţe în fiecare dimineaţă, acasă”, le-a transmis Gigi Becali celor din familie.

Pe langa comportamentul ireprosabil, Gigi Becali se bazeaza in demersul sau si pe faptul ca a scris cartile „Muntele Athos, patria ortodoxismului” si „Becali si Steaua„. In plus, a muncit atat in interiorul cat si in afara penitenciarului, la Academia Hagi.

Gigi Becali ispaseste o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare incepand cu luna mai a anului 2013.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.