Stenogramă incendiară între o asistentă TV și un admirator!

Peste 60 de tinere din lume mondenă a Capitalei au fost chemate joi la poliţie pentru a da declaraţii într-un dosar de proxenetism, printre ele aflându-se şi Daniela Crudu. Cu toate acestea, se pare că dragostea nu se face doar pe bani.

Cel mai bun exemplu este cel al fotomodelului Andreea Podarescu, care a intrebat un barbat care o dorea daca este dispus sa-si omoare mama pentru ea. Astfel, tanara a fost contactata de un barbat care a cerut-o in casatorie şi i-a făcut o serie de complimente banale, potrivit Cancan.

Prudenta, Podaresca n-a cazut in plasa admiratorului ei si l-a testat acesta. Fotomodelul l-a intrebat pe barbat daca este dispus sa faca orice pentru ea, iar cand barbatul a raspuns afirmativ, tanara a ridicat miza.
Esti dispus sa ucizi pentru mine?„, l-a intrebat ea. Din nou, barbatul a spus ca da. Podareasca nu s-a lasat insa, asa ca a trecut la un alt nivel: „Iti omori mama pentru mine?„, a fost o alta intrebare adresata admiratorului, iar acesta a intrebat-o cum ii poate cere asa ceva.”Sa va racoriti, obsedatilor„, a fost concluzia Andreei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.