Întâlnire cu arta, la ART Antipa

0

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” invită pe cei mici la o întâlnire cu Arta sâmbătă, 7 februarie 2015, în cadrul programului educațional Art Antipa.

Modulul lunii februarie, intitulat ”Camuflajul la Polul Nord” va debuta în această sâmbătă cu tema  ”Chirele arctice în zbor” și va continua cu alte subiecte incitante: ”Beluga, delfinul alb al oceanelor”, ”Bufniţa zăpezilor, o pasăre răpitoare” și ”Ursul polar de la Polul Nord”.

Atelierele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5-8 ani (orele 10.00 – 11.15), precum și celor cu vârste între 9-14 ani (orele 11.30 – 12.45).

Cei mici vor avea prilejul să descopere habitatul alb de la Polul Nord şi se vor inspira din paleta de griuri colorate a maestrului Peter Bruegel cel Bătrân. În cadrul primului modul se vor studia câteva dintre vieţuitoarele care trăiesc în aceste condiții extreme, precum și modul în care acestea reuşesc să supravieţuiască celor mai scăzute temperaturi. Secretele ursului polar şi ale bufniţei zăpezilor vor fi deconspirate în urma acestui studiu amănunțit.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.