Udrea și-a trimis avocații la Parlament

0

Elena Udrea şi-a trimis avocaţii la Parlament pentru a studia dosarele în care se cere arestarea sa preventivă. Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor urmează să dea rapoarte pe cererile DNA de încuviinţare a arestării preventive a Elenei Udrea, urmând ca votul final să se dea în plen.

Avocaţii Elenei Udrea au venit, vineri, la Camera Deputaţilor pentru a studia dosarele în care este implicată Elena Udrea. Alexandru Chiciu, avocatul deputatului PMP, a refuzat însă să facă vreun comentariu.”Este şi nepotrivit şi subiectiv să fac orice fel de comentariu în acest moment. Este prematur”, a spus avocatul Alexandru Chiciu.

Elena Udrea a declarat, vineri, că va merge la Parlament pentru a-şi vedea dosarul.”Merg sa vad dosarul la Parlament”, a spus Elena Udrea la ieşirea din Secţia de Poliţie. Aceasta  s-a prezentat, vineri, pentru a doua oară în această săptămână, la Secţia 2 Poliţie din Capitală, unde trebuie să meargă conform programului stabilit după ce a fost pusă sub control judiciar în dosarul Microsoft, în care este urmărită penal.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.