Eugen Tomac , noul președinte PMP

Share:

Eugen Tomac a fost ales, duminică, preşedinte al PMP, cu 694 voturi „pentru” şi 8 „împotrivă”, el arătând-se convins că împreună cu Traian Băsescu, PMP va câştiga alegerile şi „va repune pe hartă România acolo unde-i e locul, alături de celelalte naţiuni europene”.

Tomac a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte a PMP, el prezentând moţiunea „România implicată. PMP partidul schimbării”. Odată cu alegerea lui Eugen Tomac a fost votată şi echipa acestuia, astfel încât Dorel Onaca va ocupa funcţia de secretar general al PMP, iar Siegfried Mureşan pe cea de prim-vicepreşedinte.

„Sunt convins că împreună cu preşedintel Traian Băsescu, PMP va câştiga alegerile şi va repune pe hartă România acolo unde-i e locul, alături de celelalte naţiuni europene. Începând de mâine începe o nouă etapă din viaţa PMP”, a adăugat Tomac, care a arătat că anul 2016 trebuie să-i găsească pe reprezentanţii PMP, „cu fruntea sus” şi „să spulbere acest USL dolofan, care s-a diminuat uşor”.

Tomac a mai spus că PMP va trebui să fie unul din cele mai active partide politice din România şi „vocea celor care vor ca clasa politică să-i trateze cu respect”. De asemenea, la congres, au fost votaţi vicepreşedinţii PMP şi secretarii executivi ai partidului.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.