Grav accident în Buzău. Patru tineri au ajuns de la discotecă la spital!

Patru tineri din Buzău au fost implicaţi într-un accident grav, după o noapte petrecută la discotecă. Şoferul a scăpat maşina de sub control din cauza vitezei şi s-a oprit în două autoturisme parcate. Două tinere, pasagere în maşina vitezomanului, au fost grav rănite.

După o noapte petrecută în discotecă, patru tineri s-au urcat în maşină şi au pornit cu viteză spre casă, informează România TV. Nu au mai ajuns însă. Şoferul de 25 de ani a pierdut controlul volanului, a derapat şi s-a învârtit pe şosea de mai multe ori, apoi s-a izbit de două maşini parcate.”A lovit un Cielo, l-a făcut praf, apoi un Logan. Au venit două salvări. Erau doi băieţi şi două fete. S-au răsucit şi au pierdut controlul maşinii”, a spus un martor la accident. Şoferul vinovat şi-a recunoscut vina. „Am intrat într-o depăşire şi m-a furat poleiul de pe margine şi s-a învârtit maşina şi am scăpat controlul maşinii”, a spus şoferul vinovat.

Cele două fete au ajuns în stare gravă la spital. Bubuitura foarte puternică a scos oamenii din case. În apropierea accidentului se afla şi o ţeavă de gaze care alimentează locuinţele din zonă.Cei care şi-au găsit maşinile distruse au fost pe punctul să-şi piardă controlul. „Era vitală pentru mine. Sunt în tratament la spital, acum o să mă duc cu trenul, cu taxiul”, a spus unul din proprietarii maşinilor avariate.

Poliţiştii cercetează împrejurările accidentului. Au stabilit însă că şoferul nu băuse.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.