Remedii naturiste pentru ameţeală

0

Oricum ar fi, amețeala nu trebuie tratată cu superficialitate, trebuie să fii atentă cât de des ți se întâmplă și dacă se agravează stările să consulți medicul. Așadar, iată câteva remedii naturiste pentru amețeală.

Departe de a fi creație rigidă, corpul uman este în permanentă transformare. Celulele, în cursul vieții lor – uneori foarte scurtă – se reînnoiesc, schimbând atomi și molecule. Până la genele conținute în fiecare dintre ele, care, deși programează derularea vitală a organismului nostru foarte complex, nu rămân niciodată identice cu ele însele. Atunci când organismul semnalează niște simptome neobișnuite în viața de zi cu zi, precum amețeală, este cazul să acordăm mai multă atenție echilibrului interior.

Amețeala are mai multe cauze și poate semnala boli destul de grave. Dacă amețeala nu persistă decât pe durată scurtă de câteva zile, înseamnă că organismul tău trece prin anumite schimbări, cum sunt schimbările de temperatură, dar poate semnifica și oboseală sau lipsa de vitamine din cauza menstruației sau deshidratare. Oricum ar fi, amețeala nu trebuie tratată cu superficialitate, trebuie să fii atentă cât de des ți se întâmplă și dacă se agravează stările să consulți medicul. Așadar, iată câteva remedii naturiste pentru amețeală.

Oțetul de mere, mai ales cel preparat în casă este un excelent remediu pentru amețeală. Se pune puțin oțet într-o cană și peste se pune cantitate egală de apă. Dacă ai în casă miere pune peste acest amestec, amețeala va dispărea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.