Cererile DNA în cazul Udrea, votate separat

0

Cererile DNA în cazul Elenei Udrea, trei de arestare și trei de urmărire penală, vor fi dezbătute și votate separat luni seara în plenul Camerei Deputaților.

„Sunt șapte puncte pe ordinea de zi dintre care șase se referă la doamna Udrea. (…) În cazul Udrea primul punct se referă la începerea urmăririi penale pentru Gala Bute, al doilea extinderea urmăririi penale pentru luare de mită în dosarul Gala Bute, al treilea cererea de arestare în dosarul Gala Bute, al patrulea punct de ordinea de zi se referă la începerea urmăririi penale în dosarul Microsoft, al cincilea este reținerea și arestarea preventivă în dosarul Microsoft și al șaselea schimbarea controlului judiciar în arestare în dosarul Microsoft”, a declarat secretarul Camerei Deputaților Niculae Mircovici, la finalul Biroului permanent al Camerei Deputaților.

Niculae Mircovici a explicat că cele șase solicitări vor fi votate distinct. Votul va fi secret cu bile.

Deputatul a mai precizat că pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților se află la primul punct informarea ANI în cazul Petre Roman, plenul urmând să ia act de încetarea mandatului deputatului liberal.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.