Tănase îi cere lui Coldea să retragă agenții acoperiți din TVR

0

Preşedintele director general al SRTV, Stelian Tănase, le-a transmis, marţi, deputaţilor din Comisia de Cultură, că îi va scrie din nou directorului interimar al SRI, generalul Florian Coldea, pentru a-i cere să retragă agenţii acoperiţi din TVR.

„Am o problemă cu agenţii acoperiţi din TVR. I-am trimis o scrisoare generalului Coldea prin care îl poftesc să-şi retragă agenţii acoperiţi din TVR. Unii zic că e un subiect periferic, dar nu este periferic. Trebuie să tranşaţi această problemă, aştept să o tranşaţi. Îi voi scrie din nou generalului Coldea să facă acest lucru”, le-a spus Stelian Tănase deputaţilor din Comisia de cultură, informează Mediafax.

El a arătat că înţelege faptul că agenţii acoperiţi nu pot fi deconspiraţi, potrivit legii, dar a menţionat că există şi soluţii diferite.„Mai pot să iasă la pensie, discret, mai pot să se transfere. Să ne lase. Uneori această situaţie există la nivel decizional şi se simte. Nu putem depăşi anumite blocaje”, a spus Stelian Tănase.

În 28 ianuarie, Stelian Tănase, preşedintele-director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), i-a transmis o scrisoare directorului interimar al SRI, generalul-locotenent Florian Coldea, solicitând Serviciului să dispună retragerea ofiţerilor acoperiţi din TVR.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.