Elena Udrea a fost adusă la ÎCCJ

Share:

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului Elena Udrea a fost adusă, miercuri, la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde, începând cu ora 14,00, urmează să se judece procesul în care Direcția Națională Anticorupție solicită arestarea sa preventivă în dosarul Microsoft. Ședința de judecată nu va fi publică.

După ce a coborât din duba Poliției cu care a fost adusă la sediul ÎCCJ, Udrea a repetat gestul făcut luni seara în plenul Camerei Deputaților, ea ducându-și din nou un deget la nas. Elena Udrea explica atunci că a dorit în acest fel să transmită unei persoane dragi ei că totul este în regulă.

Elena Udrea a fost reținută marți seară de procurorii DNA, după mai multe ore de audieri, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea); trafic de influență (fapte în legătură cu derularea contractului e-România); trafic de influență (fapte în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro); și spălare de bani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.