Parlamentari români, jefuiți într-un hotel din Capitală

Un hotel din Capitală în care erau cazaţi mai mulţi deputaţi şi senatori a fost prădat de hoţi. Aceştia au reuşit să fure mai multe bunuri de uz personal, printre care şi lucruri de valoare ale parlamentarilor.

Hoţii au reuşit să plece cu sume de bani, laptopuri, telefoane mobile şi truse de igiena personala, potrivit România TV.

Unul dintre păgubiţi este deputatul de Maramureş din partea PSD, Călin Matei. Parlamentarul de Maramureş a postat pe Facebook o serie de fotografii legate de această spargere.”Hotelul Monte -Nelly în care stau în Bucureşti a fost prădat. În acest loc stau cel puţin 45 de parlamentari. Toate camerele au fost sparte. Acum sunt sigilate de politie cum este normal să fie ,până vin toţi colegii sa-si ducă lucrurile. O spargere foarte interesantă şi foarte ciudată”, a scris Călin Matei pe reţeaua de socializare facebook.

Poliţia Capitalei a demarat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat de fapt şi a identifica vinovaţii. Hotelul era dezafectat, nefiind racordat la energie electrică şi apă potabilă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.