Percheziții în Capitală la o firmă de turism suspectată de înşelăciune

Share:

Poliţiştii fac cinci percheziţii în Bucureşti, miercuri dimineaţă, fiind vizaţi reprezentanţii unei firme din domeniul turismului suspectaţi că au emis facturi fiscale care atestau în fals prestarea unor servicii către parteneri din Austria, la care ajungeau în cele din urmă banii.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu poliţişti austrieci, desfăşoară cinci percheziţii în Bucureşti, fiind vizaţi reprezentanţi ai unei societăţi comerciale din domeniul turismului care sunt suspectaţi de înşelăciune, informează Mediafax.

Conform sursei citate, în perioada 2008-2010 persoanele suspectate în acest dosar ar fi emis facturi fiscale fictive care atestau în fals prestarea unor servicii sau livrarea unor produse în favoarea unor parteneri din Austria.”Sumele de bani obţinute în urma derulării acestor tranzacţii erau returnate partenerilor austrieci”, precizează Poliţia Română.

Percheziţiile de miercuri dimineaţă se desfăşoară în cooperare cu reprezentanţi ai autorităţilor judiciare austriece, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.