Ioana Băsescu scoate la vânzare terenul de la Nana

0

Terenul Ioanei Băsescu de la Nana e de vânzare. Un olandez trimis la Nana de fostul consilier prezidenţial, Adrian Rădulescu, a vizitat de curând locul. Omul care se ocupă de afacere susţine că preţul cerut de Ioana Băsescu sare de şase mii de euro pentru fiecare din cele 290 de hectare. O echipă România TV a intrat şi ea în „negocieri”.

Potrivit unei discuţii cu o persoană care se ocupă de terenul Ioanei Băsescu din Călăraşi, Ioana Băsescu vrea să vândă cele 290 de hectare de teren agricol de la Nana cu peste 6.000 euro hectarul.

Ca şi în cazul achiziţiei, de vânzare se ocupă tot fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu. Primii potenţiali cumpărători au fost nişte olandezi.

„Plimbarea olandezilor până la terenul respectiv a fost una de pomină. I-am dus pe ăia cu tractorul, cu „650”. I-am pus unul peste altul! Făcuse fii-miu uruială cu el! I-a umplut de praf! Asta e! Dacă vreţi, bine, dacă nu…”, a povestit fermierul.

Adrian Rădulescu, fost consilier prezidenţial, neaga orice implicare.”Domnule, nu am trimis pe nimeni, nu am vorbit cu nimeni, nu ştiu nimic. Acum vreo două sau trei luni, m-a sunat ăla, administratorul lui Elena, Tudor Breazu, m-a întrebat cine au fost arendaşii înainte că au probleme cu APIA, să se ducă la APIA. Atât. Cred că era prin decembrie, prin noiembrie, nu mai ştiu. Li s-au tăiat subvenţiile, şi, tăindu-le subvenţiile din cauză că au declarat prea mult, mă rog, nişte încurcături de-ale lor. Îţi dai seama că dacă trimiteam, îl trimiteam, du-te acolo. Dar nu ştiu, nu am vorbit!”, a declarat Adrian Rădulescu, în direct la România TV.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.