Becali a dat în judecată Clubul Steaua și OSIM

0

Gigi Becali nu acceptă pierderea siglei, a numelui şi a palmaresului, motiv pentru care a decis să iasă la atac în disputa cu CSA Steaua şi MApN. Clubul finanţat de Gigi Becali a dat în judecată CSA Steaua şi OSIM.

FCSB, adică SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA, încearcă să-şi revendice din nou marca. Astfel, pe 5 ianuarie 2015, la ÎCCJ s-a format un nou dosar de proprietate intelectuală, stadiul procesual fiind revizuire-fond, în care SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA are calitate de revizuent, adică cere revizuirea procesului în care i s-a anulat folosirea mărcii, iar Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti (UM 02301 Bucureşti) are statut de intimat, adică de pârât. Pe 13 martie va avea loc primul termen al acestui proces, scrie ProSport.

De asemenea, pe 6 februarie, la Tribunalul Bucureşti, ei au mai deschis un dosar împotriva Clubului Sportiv al Armatei, dar şi împotriva Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM). Stadiul procesual e pe fond şi are ca obiect anulare marcă. Practic, FCSB solicită anularea mărcii pe care o deţine în prezent CSA Steaua.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.