Cursă nebună pe străzile din Constanța

Poliţiştii din Constanţa au gonit mai bine de 10 kilometri după o maşină dată în consemn la frontieră. A fost o urmărire ca în filme, în care şoferul fugar şi poliţiştii au făcut slalom printre maşinile din trafic. Autoturismul, plin cu obiecte furate a fost găsit abandonat într-o curte, dar şoferul este de încă de negăsit, informează România TV.

O adevărată nebunie a început pe şoseaua de centură a Constanţei, când o maşină a virat brusc în faţa echipajului de poliţie. Agenţii au pornit în urmărirea lui şi aşa au aflat că autoturismul era dat în consemn la frontieră. Când şoferul maşinii suspecte a început să facă slalom printre maşini, poliţiştii au cerut prin staţie ajutor colegilor lor şi au încercat să-l blocheze pe şoferul fugar.

Şoferul gonea cu peste 140 de kilometri pe oră şi a reuşit să treacă de maşina de poliţie.La un moment dat, în localitatea Palazu Mare, poliţiştii i-au pierdut urma. Au descoperit repede maşina abandonată într-o curte. Era plină cu roţi, cauciucuri şi unelte industriale. Şoferul, însă, nu mai era. Se pare că în maşină mai era un bărbat.

Poliţiştii scotocesc judeţul în căutarea lor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.