Marian Mihalache, închisoare pe viață pentru uciderea fostei iubite

0

Marian Mihalache, fost vicepreşedinte PDL Hunedoara, a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru omucidere, dupa ce şi-a omorât fosta iubita într-un hotel din Dublin.

Marian Mihalache a fost găsit vinovat de uciderea fostei sale iubite, Loredana Pricăjan, înjunghiată mortal în ianuarie 2010, cu 20 de lovituri de cuţit, într-o cameră de hotel din Dublin, scrie hunedoaralibera.ro.

Românul a fost reţinut în urmă cu un an, pe 4 februarie, şi se declara la acea dată „nevinovat”. Acesta a susţinut tot timpul că femeia îşi luase singură viaţa, dar raportul medicului legist a contrazis totul, dată fiind violenţa loviturilor de cuţit primite de victimă.

Totul a pornit de la o ceartă în cuplu. Cei doi fuseseră împreună, se despărţiseră, iar bărbatul a încercat o nouă apropiere. Loredana a refuzat. Marian a lovit-o cu un cuţit de circa 20 de ori în cap, în gât şi pe corp.

Mihalache a pierdut ultima cale de atac, recursul, astfel încât acesta va face închisoare pe viaţă. Mihalache se află la Dublin, dar „are opţiunea” să se transfere în România. Potrivit comisarului-şef, adjunct al şefului IPJ Hunedoara, Remus Sabău, Mihalache poate să-şi ispăşească pedeapsa în ţară, dacă doreşte.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.