Udrea îi atacă dur pe foștii colegi din PDL

0

Elena Udrea a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care reproșează că a fost prezentată drept ”mama corupților„, iar întregul său mandat de ministru a fost ”tocat” și discreditat, adăugând că nu s-a discutat despre alte ministere din Guvernul Boc care aveau bugete mai mari. În acest sens, Udrea a amintit portofoliile de la Transporturi, Economie sau Finanțe, respectiv, pe Anca Boagiu, Adriean Videanu sau Gheorghe Ialomițianu. 

”În goana nebună de a mă discredita şi a mă prezenta drept “mama corupţilor”, întreg mandatul meu de ministru al Dezvoltării este tocat sistematic şi nejustificat. Nu am auzit să se vorbească despre situaţia altor ministere din guvernarea Boc care aveau bugete mult mai mari şi atribuiau direct contractele (Transporturi, Economie sau Finanţe)”, a scris Udrea.

Mai mult, aceasta a mai precizat că este mândră ce de a realizat în mandatul său, asigurâd locuri de muncă, dar a adăugat că a făcut tot posibilul să oprească corupția:

”Sunt foarte mândră de ce am realizat ca ministru pentru români şi cred că, dacă oamenii care mă critică astăzi ar fi făcut măcar jumătate din cât am făcut eu, România era acum într-o situaţie mult mai bună. Programul “Schi în România” reprezintă una dintre cele mai mari reuşite în materie de infrastructură de după Revoluţie: a generat mii de locuri de muncă, venituri de zeci de milioane de euro la stat şi a oferit oportunităţi unor zone monoindustriale distruse. Absolut toate contractele pe acest program au fost derulate de către primării – deci, dacă există fapte de corupţie, acolo trebuie căutate.Ca ministru, am făcut tot posibilul pentru a limita corupţia: am introdus standarde de cost, am limitat adiţionalele la contractele cu statul, am făcut plăţile la vedere în funcţie de ordinea în care veneau facturile şi le-am cerut public constructorilor să facă mai degrabă ceva pentru România decât să dea şpăgi funcţionarilor de prin minister„, se arată pe pagina sa de facebook”,se mai arată pe pagina de socializare.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.