Medalii pentru sportivii români, la Openul de judo din Austria

Share:

Sportiva Monica Ungureanu a cucerit, sâmbătă, medalia de argint la categoria 42 de kilograme, în timp ce Andreea Chiţu la 52, iar Corina Căprioriu la 57 de kilograme au câştigat medalia de bronz, la Openul de judo de la Oberwart (Austria).

Monica Ungureanu a câştigat grupa A, la categoria 48 de kilograme, iar în semifinale a trecut de turcoaica Dilara Lokmanhekim, însă în finală a fost învinsă de Ebru Sahin, tot din Turcia, cucerind astfel medalia de argint, informează Mediafax.

La 52 de kilograme, Andreea Chiţu a avut un parcurs similar în prima parte, câştigând grupa A, dar a pierdut prima luptă din semifinale, cu chinezoaica Yingnan Ma, după care a învins-o în disputa pentru medalia de bronz pe finlandeza Jaana Sundberg. La aceeaşi categorie, Roxana Ioancă a fost eliminată în primul tur al grupei D.

La categoria 57 de kilograme, Corina Căprioriu a fost eliminată în finala grupei A, de sportiva Martina Lo Giudice (Italia), intrând în recalificări în care a învins-o pe nipona Tsukasa Yaoshida în prima luptă, şi pe Yang Liu (China) în cea decisivă pentru medalia de bronz. La aceeaşi categorie, Loredana Ohâi a fost eliminată în primul tur al grupei B.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.