Udrea își va desemna un purtător de cuvânt

Elena Udrea a transmis pe Facebook un nou mesaj prin care vrea să clarifice probleme legate de comunicarea din arest şi relaţia pe care o are cu William Brânză.

Elena Udrea a scris în mesajul transmis pe Facebook că este „tocată sistematic în presă” şi „acest asalt asupra mea are ca rezultat creşterea presiunii asupra magistraţilor şi impunerea unei imagini publice de vinovăţie, care apoi se transformă în argumente pentru acuzatori”, informează Romaniatv.net.

Elena Udrea a ţinut să lămurească faptul că va respecta „toate condiţiile legale şi nu voi vorbi (cum nu am făcut-o nici până acum) în vreun moment pe fondul cauzelor sau despre persoane implicate în dosare”.

Fostul ministru a mai spus că postările de pe pagina ei de Facebook sunt făcute de echipa de comunicare şi sunt transmise prin intermediul telefonului, la care are acces zilnic, „în mod legal, precum toţi ceilalţi care se află în arest”. Udrea a mai spus că în perioada următoare, va desemna un purtător de cuvânt „care să poată ţine legătura cu presa şi care să poată susţine punctele mele de vedere pe alte subiecte decât cele juridice de care se ocupă avocaţii”.

Elena Udrea a vorbit şi despre relaţia cu William Brânză, fostul ei coleg de partid şi avocat al fostului ei sot, Dorin Cocoş. „Am văzut că se încearcă impunerea ideii că William Brânză ar putea să se constituie într-o curea de comunicare între mine şi Dorin Cocoş. Nimic mai fals. Din punct de vedere legal, acelaşi avocat ar putea să reprezinte două persoane, dar, pentru a nu lăsa loc de speculaţii, precizez că nu voi apela la serviciile juridice ale domnului Brânză”, a ţinut să precizeze Elena Udrea.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.