Cum arată avionul privat al liderului nord-coreean

0

Agenţia de ştiri oficială din Coreea de Nord a difuzat noi imagini cu liderul Kim Jong-un, la bordul avionului său privat, în timp ce inspecta construcţia unui proiect imobiliar în Phenian.

Kim Jong-un a fost fotografiat la bordul avionului său personal, în timp ce inspecta de la înălţime construirea unui proiect vast în Phenian, despre care liderul suprem a declarat că ”arată nivelul civilizaţiei poporului nord-coreean şi puterea mentală a armatei şi a poporului”, scrie The Telegraph.

Agenţia oficială KCNA a anunţat că liderul suprem a oferit ”ghidare la faţa locului” pentru construirea unui complex de locuinţe pentru oameni de ştiinţă. Fotografiile difuzate de KCNA îl arată pe Kim Jong-un la bordul unui avion luxos, în timp ce se uită pe documente, dă ordine unor oficiali îmbrăcaţi în uniforme sau se uită pe geam.

Kim Jong-un ar fi declarat că proiectul ”magnific şi spectaculos” va ridica Phenianul la rangul unui oraş de clasă înaltă care va fi invidiat de întreaga lume. Complexul de locuinţe va avea facilităţi medicale, un salon de frumuseţe, frizerie, baie publică, farmacie, restaurant, magazine şi bibliotecă. Kim Jong-un a dat indicaţii despre producerea mobilei şi dotărilor pentru apartamentele ”de cel mai înalt nivel”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.