Gabriela Firea atacă dur „noul PDL”

0

Gabriela Firea, purtăorul de cuvânt al PSD susţine că partidul pe care îl reprezintă refuză să primească lecţii de guvernare de la „Noul PDL”, cei care au jefuit ani la rând bugetul public.

„Principala preocupare a doamnei Andreea Paul în aceste zile ar trebui să fie legată de gravele acuzații de corupție la adresa guvernului din care a făcut parte. Doamna Paul ar trebui să le explice românilor cum este posibil ca, în timp ce lor li se tăiau salariile, li se impozitau pensiile iar taxele erau crescute, partidul din care face parte își finanța campaniile electorale cu bani proveniți din șpagă, iar membrii săi marcanți se lăfăiau în lux, opulența lor fiind plătită cu bani furați de la cetățenii acestei țări, informează Romaniatv.net.

În timp ce doamna Paul a fost consiliera unui premier al cărui miniștri au băgat mâna în bugetul țării până la cot, actualul guvern este cel care a scos la iveală multe dintre aceste infracțiuni și a înștiințat autoritățile competente despre ele. Guvernul Ponta va colabora în continuare cu Justiția pentru ca toate jafurile din perioada de guvernare a PDL să fie descoperite și autorii lor pedepsiți.

Dacă noul PDL – pentru că Noul PNL este nimic altceva decât un nou PDL – dorește să demonstreze că s-a schimbat în bine, atunci ar trebui să nu-și mai apere penalii, să se delimiteze de corupție și să se concentreze mai mult pe ce poate face pentru români, nu pe inventarea unor noi scandaluri.

Pedeliștii nu se mai pot comporta ca și cum în perioada lor de guvernare nu s-a întâmplat nimic, asta în timp ce procurorii ne spun că prejudiciul pe care l-au adus României se ridică la miliarde de euro”, a declarat Gabriela Firea, purtător de cuvânt al PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.