Băsescu consideră o „înscenare” dosarul fratelui său

0

Fostul preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la TVR, despre dosarul penal în care este implicat fratele său, Mircea Băsescu, că are toate elementele să creadă că a fost o înscenare şi că, acum, când nu mai e preşedinte, îşi ia un grad de libertate şi va încerca să explice.

Fostul preşedinte a precizat că îl deranjează atacurile zilnice ale ”Antenei 3 şi Ghiţă TV la el şi la familia sa, ”ca şi cum ar mai avea interese politice”. ”Ştiu ce interese au, dar nu le discut acum”, a adăugat Băsescu la TVR, potrivit Mediafax.

Despre procesul fratului său, Traian Băsescu a ţinut să arate că ”are toate elementele să creadă că a fost o înscenare”.

Băsescu a menţionat că judecătorii vor hotărâ, şi a precizat că, atunci când va avea acordul fratelui lui, pentru că ”ştie dosarul, este public”, va vorbi, pentru că ”nu a putut să facă nimic pentru el, când era preşedinte.”Acum nu mai sunt preşedinte, îmi iau un grad de libertate puţin mai mare, fără a ataca soluţiile şi mersul procesului. Voi incerca să explic”, a mai spus Traian Băsescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.