TAROM își bate joc de banii publici

0

Compania Tarom a avut în 2013 un buget uriaş pentru petreceri şi festivităţi. Asta în condiţiile în care compania era pe pierderi. Totul a fost descoperit în urma unui control al Curţii de Conturi.

Curtea de Conturi arata, in raportul pentru anul 2013, ca Tarom a cheltuit o suma estimata la peste 200.000 lei pentru achizitia de bunuri pentru organizarea de zile festive, contrar prevederilor legale privind reducerea cheltuielilor si in conditiile in care inregistreaza pierderi. „Au fost achizitionate bunuri pentru organizarea de zile festive, estimate la suma de 206 mii lei, contrar prevederilor legale privind unele masuri de reducere a cheltuielilor publice si intarire a disciplinei financiare, in conditiile in care compania a inregistrat pierderi pe ultimii 2 ani”, se arata in raportul institutiei pentru anul 2013, informează Romaniatv.net.

Compania aeriana a raportat piederi de 230,6 milioane lei in 2012 si un rezultat negativ de 130,1 milioane lei in anul urmator, conform datelor transmise la Ministerul de Finante.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.