Soul Serenade &Friends: Blues Preachers

0
Sâmbătă, 21 februarie, ora 21.00, trio-ul acustic de roots music Soul Serenade revine pentru a III-a ediţie „Soul Serenade & Friends”.
   
Trupa şi-a propus de a face din acest eveniment o tradiţie la Clubul Ţăranului. Scopul este, desigur, de a promova şi susţine mişcarea de Roots Music (Blues, ragtime,jazz) din România şi nu numai. La această ediţie „Soul Serenade & Friends” vom avea o serioasă infuzie de delta blues şi country blues prin trupa Blues Preachers.

Trio-ul acustic oferă o combinaţie aparte între chitară slide, voci, mandolină, muzicuţă şi tamburină, care te va purta de pe străzile din Chicago până pe drumurile prăfuite din sud.

În martie 2013 Soul Serenade a obţinut locul II la festivalul internaţional „European Blues Challenge” din Franţa, aceasta fiind şi prima participare a României la acest festival/concurs. http://jurnalul.ro/cultura/muzica/romania-participa-pentru-prima-data-la-european-blues-challenge-si-castiga-locul-al-doilea-639144.html

A fost una din formaţiile internaţionale invitate să participe la seria de concerte „Blues After Work” de la Centre Culturel Abbeye de Neumunster din Luxembourg (iulie 2013).

În noiembrie 2013, trupa a fost prezentă în cadrul renumitului festival „Blues Sur Seine” din Franţa. Trio-ul bucureştean a fost „opening act” pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, câştigătoare Grammy, acesta fiind şi punctul culminant al festivalului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.