Alexandru Mazăre îl lasă pe Ponta pentru Geoană și Vanghelie

0

Senatorul Alexandru Mazare, fratele primarului Constantei, Radu Mazare, a declarat duminica ca demisioneaza din PSD, sustinand ca nu se mai regaseste in politica practicata de conducerea partidului si adaugand ca il va urma pe Mircea Geoana la formatiunea infiintata de acesta.

„Am demisionat din PSD pentru ca nu ma mai regasesc in politica pe care o practica actuala conducere a PSD. Ma asteptam ca dupa esecul de proportii de la alegerile prezidentiale sa fie convocat un congres al partidului care sa aleaga o conducere noua. Nu sunt multumit de actuala practica de a pune pumnul in gura celor care au alta parere decat conducerea partidului”, a declarat Alexandru Mazare.
El a precizat ca il va urma pe Mircea Geoana in cadrul formatiunii politice pe care acesta intentioneaza sa o formeze.
Alexandru Mazare a spus ca nu-si propune sa racoleze colegi si ca fiecare trebuie sa-si aleaga drumul politic. „Nu-mi propun sa racolez colegi, fiecare trebuie sa-si asume o anumita conduita politica, fiecare face un bilant al realizarilor si in functie de asta va alege”, a explicat senatorul Mazare.
El a mentionat ca l-a consultat si pe fratele sau Radu Mazare, primarul Constantei si liderul PSD Constanta, inainte de a lua aceasta decizie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.