Cadou-surpriză pentru angajatele Senatului

Share:

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că angajatele Senatului vor primi cu ocazia zilei de 8 Martie aproximativ 140 de lei fiecare.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a menţionat că acesta este „un gest de minimă eleganţă şi apreciere” care poate fi arătat acestor femeilor de ziua de 8 martie.

Totodată, demnitarul a precizat că este vorba despre sume la dispoziţia preşedintelui, „care nu sunt cheltuite în conformitate cu reglementările interne”.”Aşa cum de principalele sărbători, de Paşte şi de Crăciun, facem un gest faţă de salariaţii care au venituri foarte mici. Mi se pare normal, şi de 8 martie, să facem un gest care este la limita de jos a posibilităţilor. Mai mult nu avem fonduri, poate nu ar fi rău să putem face ceva mai mult”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

„Nu sunt atenţii simbolice, este o sumă care se dă ca un fel de primă şi fiecare o cheltuie cum consideră. Ţineţi cont că sunt salariaţi în Senat care au salarii în jur de 700-800 de lei pe lună, aşa încât puteţi aprecia dacă decizia este una excesivă sau nu”, a adăugat preşedintele Senatului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.