Costel Gâlcă, desființat de Cornel Dinu

0

Steaua a pierdut derby-ul de acasă, cu Rapid, jucat duminică în Liga 1, însă antrenorul Costel Gâlcă nu a folosit trei dintre titularii obişnuiţi, excluşi din lot de Gigi Becali, din cauză că au refuzat să-şi prelungească contractele cu campioana. Gâlcă este aspru criticat din cauză că s-a supus deciziei patronului.

Cornel Dinu l-a lăudat pe antrenorul Rapidului, Cristi Pustai, şi s-a declarat dezamăgit de atitudinea lui Costel Gâlcă, după ce Gigi Becali i-a scos din lot pe Prepeliţă şi Arlauskis.
„Pustai stăpâneşte foarte bine geometria defensivă de închidere a culoarelor. Din minutul 60 a închis foarte bine, profitând şi de lipsa de inspiraţie şi claritate a celor de la Steaua. Aş vrea să remarc acest realism de joc al lui Pustai, care e un model de comportament pentru majoritatea antrenorilor din Liga 1. Rapid e cu totul altă echipa şi care perspective foarte bune pentru viitor.

Despre Steaua: „Cred că a contat foarte mult modul cum a fost gândită echipa pentru acest meci şi cum a fost antrenată. N-am văzut niciun fel de acţiuni premeditate, joc de circulaţie, ocazii de a marca… Ceea ce am văzut la Costel Gâlcă, am senzaţia că are atitudinea unui funcţionar resemnat, un funcţionar care primeşte ordine şi care e resemnat de ceea ce i se impune”, a declarat Cornel Dinu la Dolce Sport.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.