Băsescu continuă să o apere pe Udrea

Traian Băsescu a declarat, marţi seară, că a mers în vizită la Elena Udrea de când a fost plasată în arest la domiciliu şi a subiniat, încă o dată, că are încredere în ea că „nu a furat bani” şi că nu a abandonat-o.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat că păstrează o legătură strânsă cu Elena Udrea în ciuda problemelor acesteia cu justiţia. „În toată perioada asta sunt unul dintre cei care vorbesc cu ea în fiecare zi, care mă duc la ea în arest, acolo, la ea acasă. Am nimerit când erau avocaţii, dar asta e. Eu încerc să o conving că nu am abandonat-o”, a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

Băsescu a precizat, încă o dată, că are încredere în Elena Udrea şi în corectitudinea acesteia. „E ridicol să spui că femeia asta a furat bani de la Gala Bute. Pot spune, ca un om care a investit enorm în Elena Udrea, că ea a spus ce ştie şi ce crede. Este un om care nu minte. Nu ştiu dacă sunt adevărate spusele ei. Nu exclud să se fi înşelat. Că eu însumi am ieşit uneri la pupitrul Cotroceniului, am avut o analiză şi după trei luni m-am convins că nu a fost corectă şi am ieşit şi am rectificat. Categoric nu minte, dar se poate înşela, ca orice om”, a spus Traian Băsescu.

„Femeia asta e extrem de puternică şi cu convingeri foarte puternice. Nu o poţi lua s-o bagi într-o şedinţă şi să o convingi să spună ca tine. Ea e pe cont propriu, spune ce crede şi ce ştie. Are o loialitate formidabilă în relaţia cu mine. Nu o consideraţi un copil pe care îl duci de mână. Nu m-a consultat când a început toată această campanie”, a conchis fostul șef al statului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.